Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 7, Lun Iun 20, 2011 11:12 pm
Bookmarking social
Pastrati adresa Surori Musulmane pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Surori Musulmane pe site-ul dvs. de bookmarking social
Multumim pentru prezenta
islamic day
calendar islamic
Checul, un Desert rapid si usor de preparat
Pagina 1 din 1
Checul, un Desert rapid si usor de preparat
Checul insiropat.
Ingrediente:
250g unt
200g zahar
coaja rasa de la o lamaie
4 oua
250g faina
1 plic praf de copt
50ml lapte
1 plicuri zahar vanilat
Ingrediente pentru sirop:
300g fistic pentru decor
50g unt
50ml suc de lamaie
1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Frecam untul cu zaharul si cu un praf de sare, circa 20 de minute, pana devine spumos. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi laptele, putin cate putin, faina cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja rasa de la 1 lamaie.
La final adaugam albusurile batute spuma tare. Turnam compozitia in tava unsa cu unt si o coacem la foc potrivit. Cand este copt, scoatem checul si tunam peste el siropul de lamaie.
Pentru sirop, amestecam intr-un vas, pe foc, untul cu sucul de lamaie si cu zaharul vanilat. Dupa ce se incheaga siropul, presaram fisticul tocat. Amestecam si turnam compozitia peste chec. Il lasam sa se raceasca, apoi il taiem felii.
Ingrediente:
250g unt
200g zahar
coaja rasa de la o lamaie
4 oua
250g faina
1 plic praf de copt
50ml lapte
1 plicuri zahar vanilat
Ingrediente pentru sirop:
300g fistic pentru decor
50g unt
50ml suc de lamaie
1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Frecam untul cu zaharul si cu un praf de sare, circa 20 de minute, pana devine spumos. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi laptele, putin cate putin, faina cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja rasa de la 1 lamaie.
La final adaugam albusurile batute spuma tare. Turnam compozitia in tava unsa cu unt si o coacem la foc potrivit. Cand este copt, scoatem checul si tunam peste el siropul de lamaie.
Pentru sirop, amestecam intr-un vas, pe foc, untul cu sucul de lamaie si cu zaharul vanilat. Dupa ce se incheaga siropul, presaram fisticul tocat. Amestecam si turnam compozitia peste chec. Il lasam sa se raceasca, apoi il taiem felii.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Mai 08, 2011 5:04 am Scris de Vizitator
» FORUM PIERDUT NU MAI ACESATI ACEST FORUM
Mier Mai 04, 2011 11:16 pm Scris de Vizitator
» FORUM PIERDUT NU MAI ACESATI ACEST FORUM
Mier Mai 04, 2011 11:09 pm Scris de Vizitator
» Femeia musulmana si hijabul
Mier Apr 13, 2011 6:32 am Scris de Lili_Selma
» Eu Sunt ~ Meryem ~
Mier Apr 13, 2011 6:24 am Scris de ~ Meryem ~
» As salam alaykum
Mier Apr 13, 2011 6:14 am Scris de ~ Meryem ~
» Despre Postul Ramadan
Mier Apr 13, 2011 5:56 am Scris de Lili_Selma
» Opinii gresite despre Islam
Mier Apr 13, 2011 4:41 am Scris de Lili_Selma
» As salam aleykum
Mier Apr 13, 2011 3:36 am Scris de Vizitator